Næsten 30 års erfaring

Delpartier – LTL-transport

Uanset om du skal have transporteret en eller flere paller gods til en hvilken som helst destination i Europa eller Skandinavien, kan du trygt henvende dig til os. Med over 250 lastbiler i gruppen har vi altid én, der skal i den retning, du har brug for. Så kontakt os i dag og få en plads på en af vores vogne til dine varer!

Skal du sende gods til Skandinavien eller Europa, er du naturligvis interesseret i, at det kommer sikkert frem til destinationen – uanset hvor den befinder sig. Samtidig vil du gerne have mulighed for at kunne følge dit gods og få besked, når det er afleveret hos kunden.

Vælger du et professionelt transportfirma som DTK A/S er det naturligvis en selvfølge. Samtidig kan du være sikker på, at godset bliver afhentet og leveret til aftalt tid. Vi tilbyder transport af alle former for delpartier (LTL) og har sammen med resten af DT Group over 250 biler, der kører på alle lande i Europa og Skandinavien.

Vi er specialister i kørsel med:

  • papir
  • byggematerialer
  • elementer til vindmølleindustrien
  • stål
  • maskiner
  • industrigods
  • farligt gods
  • drikkevarer

og alle mulige andre former for gods.

Fast kontaktperson sikrer at en aftale er en aftale

Hos DTK A/S har vi en flad og meget service-minded organisation, hvor du får en fast kontaktperson, der skræddersyer præcis den transportløsning du har brug for. Det du aftaler med din kontaktperson, er det vi gør. For din kontaktperson har den fornødne beslutningskompetence til at aftale din transport, så du får det, som du vil have det.

Topmoderne materiel klarer alle former for delpartier

Hos DTK A/S kører vi med topmoderne, GPS-overvåget materiel. Det er din sikkerhed for, at vi altid ved, nøjagtigt hvor dit gods befinder sig – ligegyldigt hvor i Europa eller Skandinavien det befinder sig.

Vi kører med:

 • XL trailere med hæve-/sænketag til volumen transporter
 • ADR- og A-certificeret materiel
 • Joloda og PaperLiner trailere til papirtransporter
 • Box- & køletrailere til sensitive, højværdi og temperaturregulerede varer

Endvidere har vi status som godkendt transportør i forbindelse med leverancer, der skal afleveres i europæiske og skandinaviske havne og lufthavne.

Næsten 30 års erfaring

DTK A/S har kørt med gods i næsten 30 år. Vi blev grundlagt i 1991, og tilbyder udover kørsel med delpartier alle former for transport, spedition og lagerlogistik. Uanset hvilke transport- og logistikopgaver du skal have løst, så kontakt os i dag. Vi finder altid en løsning, du kan regne med.

Transport af delpartier – LTL transport – Få en 100% aftale med DTK A/S

Uanset om du skal have sikker transport af en eller flere paller gods som delpartier til en hvilken som helst destination i Europa eller Skandinavien, kan du trygt henvende dig til DTK A/S. Med over 250 lastbiler har vi altid én, der skal i din retning. Klik ind og se, hvorfor vi skal transportere dine delpartier.

Administrerende direktør DTK

Spørgsmål?

Er du i tvivl om noget? 
Vi hører gerne fra dig!

Steen Sørensen
CEO
T: +45 74 67 08 00
E: info@dtk.dk