Lager og logistik

Lagerhotel eller samarbejdspartner

Uanset om du har brug for et lagerhotel eller en samarbejdspartner til at stå for al jeres lager eller logistik, er DTK A/S det oplagte valg. Vi har råder over 16.000 m2 frostsikret højlager fordelt på to lokationer i henholdsvis Padborg i Sønderjylland og Harrislee i Flensborg, Tyskland. Så har du brug for troværdig samarbejdspartner, er det os, du skal have fat i.

Står du med midlertidige eller permanente udfordringer inden for lager og logistik? Eller har du en akut opgave med f.eks. containertømninger, eller har I behov for hjælp til opbevaring eller distribution af en større kundeordre?

Så kan DTK A/S hjælpe. Vi tilbyder alle former for lager- og logistikløsninger på både den danske og tyske side af grænsen. Vores lagerhaller ligger centralt placeret på hver side af grænsen lige ud til det sønderjyske og nordtyske motorvejsnet. Det gør os nemme og hurtige at finde, ligesom vi nemt og hurtigt kan få varerne tilbage på vejen igen og ud til jeres kunder.

Vi tilbyder alt inden for lager, logistik og distribution

Det har flere af Danmarks både største og mindske virksomheder allerede fundet ud af. Mest kendt er vi for vores fleksibilitet og evne til at eksekvere – også når det skal gå stærkt eller når behovet opstår akut. Samtidig har vi udstyr til en lang række forskellige specialopgaver, så vores kunder kan spare investeringen i dyrt specialudstyr.

Således kan vi hjælpe med alt inden for:

  • Container- og trailertømninger
  • Ompakning og foliering
  • Displaypakning
  • Lager og lagerhotelløsninger
  • Distribution
  • Komplette lager og logistikløsninger

Container- og trailertømninger

Med en placering i Padborg Transportcenter lige ud til E45, er DTK A/S et oplagt valg, når I modtager store varepartier, der skal aflæsses, opmagasineres eller distribueres. Vi klarer alle former for stykgods og varepartier i både containere og sættevogne.

Ompakning og foliering

Er der behov for ompakning og f.eks. foliering af varer før videre distribution, kan vi også klare dette. Til foliering anvender vi vores egen krympetunnel, der kan foliere flere emner på en gang.

Displaypakning

Vi kan også pakke varerne i salgsdisplays, samt stå for distributionen af disse direkte til de enkelte butikker. Derved kan du hurtigt får gjort nye varepartier klar til salg, uden at lægge beslag på eventuelt egne lagerressourcer.

Lager og lagerhotelløsninger

Vi tilbyder alt lige fra lagerhotelløsninger til virksomheder med mindre lagerbehov over totalløsninger, hvor vi klarer alle lager- og logistikløsninger. Derved sparer I både udgifter til at bygge egne lagerhaller, samt nyder godt af de stordriftsfordele, vi tilbyder vores kunder.

For eksempel er vores lagerhaller bemandede døgnet rundt. Det gør det muligt for jer at modtage og afsende leverancer på alle tider af døgnet, uden at belaste jeres eget personale.

Distribution

Vi er også den oplagte løsning, hvis I har brug for distribution af enkelte varepartier til både danske og udenlandske kunder. Eller hvis I har behov for at finde en samarbejdspartner, der kan stå for alt det praktiske omkring distribution af jeres produkter.

Vi kan rykke hurtigt og effektivt på akut opståede distributionsbehov. Så hvis den seneste marketingkampagne har skabt ekstra behov for at få flere hænder til distributionen, står vi klar til at hjælpe.

Komplette lager og logistikløsninger

Vi tilbyder også totale lager-, logistik- og distributionsløsninger, hvor vi overtager al drift af jeres varelager. Det kan omfatte alt lige fra håndtering af halvfabrikata og råvarer til jeres produktion og til pakning og distribution af de færdige produkter. Alt er naturligvis inkluderet – også FIFO-styring, batchstyring, stregkodestyring og lokationsstyring.

Vi kører komplette lager-, logistik- og distributionsløsninger for flere store, multinationale koncerner såvel som mindre firmaer i Syd- og Sønderjylland – og vi har også plads til jer.

Optimale og sikre forhold

Vores lager- og logistikafdeling er fordelt på to lokationer i henholdsvis Padborg og Harrislee i Tyskland. Tilsammen råder vi over 16.000 m2 frostfrit højlager med overdækkede læssefaciliteter.

Sikkerheden er i top. I Padborg er forpladsen og området omkring lagerhallerne er oplyste, indhegnede og videoovervågede. Samtidig foregår al adgang til lageret via kodede døre og porte.

Netop på grund af sikkerheden er vores lagerhaller i Padborg godkendte som toldlager.

Lagerhallerne er opdelt efter produktkategorier og godkendt af Fødevarestyrelsen til opbevaring og håndtering af levnedsmidler. Netop til levnedsmidler tilbyder vi en særlig holdbarhedsstyring, der sikrer, at jeres kunder altid får friske varer.

Samtidig kan vi håndtere farligt gods i mindre mængder, ligesom vores lagerhaller er AEO- og ADR-godkendte.

En lager- og logistikpartner du kan vokse med

Uanset jeres behov for lager- og logistikløsninger er DTK A/S det oplagte valg. For vi har kapacitet til at følge med, selv om I vokser – og vokser stærkt. Så ved at vælge os, er I sikre på, at I altid kan fortsætte med at bruge den samme lager- og logistikpartner. Selv den dag jeres behov er mangedoblet i forhold til i dag.

Administrerende direktør DTK

Spørgsmål?

Er du i tvivl om noget? 
Vi hører gerne fra dig!

Steen Sørensen
CEO
T: +45 74 67 08 00
E: info@dtk.dk