Kontakt DTK A/S

Har du brug for at få leveret enkeltpaller eller hele vognlæs til en hvilken som helst destination i Europa eller Skandinavien, kan det altid betale sig at kontakte os i DTK A/S. Gennem DTK Group råder vi over 250 biler med transportløsninger til alle brancher og godstyper, ligesom vi også kan håndtere lager og logistik. Så uanset hvad du skal have transporteret eller opbevaret, kan vi levere den rigtige løsning.

Så vil du have den mest optimale transport- eller logistikløsning hver gang, så kontakt:

 

DTK A/S – Hermesvej 18 – DK-6330 Padborg – CVR nr. 14 41 46 73
Tlf. +45 74 67 08 00 – Fax +45 74 67 08 10

www.dtk.dk – info@dtk.dk

Elektroniske regninger sendes til vores økonomiafdeling: finance@dtk.dk
Uden for normal arbejdstid henvises altid til vagthavende speditør.

Kontakt os

DTK A/S har leveret transport-, speditions-, lager- og logistikløsninger
til dansk erhvervsliv i næsten 30 år.

Siden starten i 1991 har vi fokuseret på at skabe en virksomhed, der er det stærkeste led i logistikkæden og som altid henter, transporterer og leverer til tiden. Det har vi sikret gennem en flad organisationsstruktur, og ved at vores kundekontakter har alle de nødvendige beslutningskompetencer til at kunne aftale den mest optimale transport- og lagerløsning for netop dine varer – uanset hvilke behov du måtte have.

Vi er en del af noget større

DTK A/S er i dag en del af DTK Group, der er bygget på de samme værdier som os. Via søsterselskaberne i gruppen har vi adgang til over 250 lastbiler med alle former for specialtransportløsninger, samt mulighed for forskellige lagerløsninger i både ind- og udland.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på +45 74 67 08 00 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.