Om DTK A/S

Transport og spedition i trygge rammer

Uanset hvor i Europa og Skandinavien du skal have transporteret dine varer, og ligegyldigt hvilke specialkrav der stilles til transporten, kan vi klare det hos DTK A/S. Med over 100 lastbiler i DTK A/S og 250 i alt via DTK Group samt over 16.000 m2 lager kan vi løse alle transport- og logistikopgaver. Så kontakt os med det samme, uanset størrelsen på din opgave.

Uanset hvilket transport- eller speditionsfirma du har anvendt før, venter der dig en anderledes, positiv oplevelse, hvis du vælger DTK A/S til at stå for din transportopgave. Vi kan også håndtere told- og andre papir- og godkendelsesopgaver omkring din transport, ligesom vi kan løse alle former for lager- og logistikopgaver via vores søsterselskaber i DTK Group. Hos DTK A/S får du løst din transportopgave, sådan som du har aftalt det med os. Det kan vi love dig, fordi vi har uddelegeret ansvaret for alle vores transporter til de kundeansvarlige. Du får en fast kundekontakt, som hurtigt lærer dig og din virksomhed at kende. Din kundekontakt har alle de nødvendige beslutningskompetencer til at aftale med dig, hvordan vi løser netop din transportopgave, så den passer præcist til dit behov. Her er ingen slinger i valsen, for hos os er et ord et ord og en aftale en aftale. Det giver tryghed omkring din transport, som du naturligvis kan følge hele vejen frem til vi læsser dine varer af hos din kunde. Vi kører både delpartier og hele vognlæs overalt inden for Europa og Scandinavien.

30 år med transport og spedition

Vindermentalitet, ærlighed, købmandskab, stolthed og teamplay har været de bærende elementer i de næste 30 år, der er gået, siden Susanne og Peter Provstgaard grundlagde Dansk Transport Kompagni A/S. Den ærlige og kundeorienterede tilgang til opgaverne har kunnet mærkes på ordretilgangen, der specielt gennem de seneste 20 år har resulteret i en støt stigende vækst.

Siden 2017 har DTK A/S været en del af DTK Group, der arbejder ud fra en partnerskabsmodel, hvor selskaberne i gruppen har ambitiøse og passionerede medarbejdere som medejere. Det betyder, at vi kan løse et bredt udvalg af opgaver indenfor transport-, spedition- og lager/logistik-opgaver gennem vores søsterselskaber både herhjemme og i udlandet.

En samarbejdspartner du kan vokse med

Derfor behøver du ikke finde nye samarbejdspartnere, hvis du får brug for f.eks. at outsource jeres lager- og logistikopgaver, har brug for ekstra lagerplads i en periode, eller har behov for at få transporteret varer med køle-, frys- eller tidsafhængige transporter. Vi kan løse det hele – enten selv eller via et af vores søsterselskaber.

Det gør DTK A/S til en samarbejdspartner du kan vokse med, eller som kan træde til, hvis du får et akut eller midlertidigt behov. Bare spørg, så finder vi en løsning!

Uanset hvilket transport- eller speditionsfirma du har anvendt før, venter der dig en anderledes, positiv oplevelse, hvis du vælger DTK A/S til at stå for din transportopgave. Du får fast kundekontakt med alle beføjelser til at aftale din transport, så den passer præcist til dine behov. Læs mere om vores fordele her!

Administrerende direktør DTK

Spørgsmål?

Er du i tvivl om noget? 
Vi hører gerne fra dig!

Steen Sørensen
CEO
T: +45 74 67 08 00
E: info@dtk.dk